Ремонт соболь

Я з дитинства тяжів до автомобільної техніки – просиджував багато часу в гаражі, а друзі грали на майданчику. Найближчим часом я закінчу коледж, але питання ким працювати для мене не доленосний, оскільки відповідь давно знайшовся. Я буду автомеханіком, так що завчасно готуюся, вивчаючи сайти, які присвячені самостійної лагодження авто. Відремонтувати ВАЗ власними руками або зробити тюнінг – хіба не так виглядає ідеальна “стажування” для абітурієнта, який хоче йти в транспортний ВНЗ?

Пам’ятається, як я вперше брав участь у ремонті іномарки. Це був автомобіль BMW. Зміна масляного фільтра забрала у мене якийсь час, однак мені можна було пишатися своєю роботою, оскільки зробив усе власноруч, щоправда, не без допомоги інтернету, зрозуміло. Тому зараз можу сміливо рекомендувати таким же новачкам не соромитися того, що вам не подобається сидіти і чекати, поки знання піднесуть послужливі викладачі. Самонавчання знадобиться в 2-х випадках: для особистого користування, приміром, коли потрібно заміна ременя ГРМ, або для професійних завдань, якщо ви збираєтеся застосовувати напрацьовані навички для подальшого заробітку ремонт соболь своїми руками.

Зрозуміло, що добре б закінчити спеціалізований вуз або хоча б профтехучилище, але, коли на це не вистачає часу, плюс ви не розраховуєте, перебуваючи в солідному віці, знову опинитися на навчальній лаві, є альтернативне рішення – самоосвіта за допомогою спеціальних сайтів ремонт соболь своїми руками.


Ремонт Газели «Соболь»


Замена гнилых колёсных арок на Газели Соболь. Ремонт кузова

Оцените статью