Izgradnja Bazena i Odrzavanje Bazena

Ako ste ikada primijetili curenje u bazenu, već znate koliko je teško, dugotrajno i skupo riješiti ovaj problem . ..

Dakle, kako tretirati bazen da voda ne bi napustila? Prije nego što odgovorimo, razumjet ćemo sve detalje. Tokom ovih ljetnih dana, bazen se stalno koristi, pogledajte web stranicu popravili smo bazen u Crnoj Gori . Ako primijetite curenje vode u svom bazenu, to biste trebali riješiti što je prije moguće. Ne biste trebali koristiti bazen kad postoji čak i najmanja sumnja na curenje. Mala istjecanje s vremenom uvijek preraste u veliku ako se ne otkloni na vrijeme. Potražite pomoć od profesionalne kompanije za popravku i popravljanje curenja.

Mnogi vlasnici su čvrsto uvjereni da bi curenje trebalo dobro vizualizirati. Međutim, većina propuštanja ne može se otkriti vizualnim pregledom bazena. Propuštanje se može dijagnosticirati okom tek nakon što dostigne veliku mjeru. U međuvremenu, zbog istjecanja bazena, gubici mogu doseći nekoliko tisuća dolara – dovoljno će se vidjeti računi za vodu. U slučaju propuštanja, mogu se prouzrokovati dodatne štete na ostalim elementima bazena, kao i na imovini susjeda i drugih objekata u blizini.

Sve norme vode u bazenu reguliše poseban SanPin pod brojem 2.1.2.1188-03.

Treba imati na umu da bi svaki dan bazen trebao gubiti oko 1/8 inča vode zbog prirodnog isparavanja. Najlakše rješenje ovog problema je redovno dodavanje vode u bazen. Zaštitna folija za bazen ne može uticati na nivo isparavanja vode – njegova upotreba u ovom slučaju neće riješiti problem.


Izgradnja, projektovanje i održavanje bazena

Оцените статью